Rekry

 

Tältä sivulta löydät Meriläisen Leipomon avoimet työpaikat. Liity sinäkin pullantuoksuiseen joukkoomme!

Leipomotyöntekijä

Etsimme joukkoomme leipomotyöntekijöitä työskentelemään leipomon yleisissä työtehtävissä. Aiempi kokemus ja koulutus eivät ole välttämättömiä työssä suoriutumiseksi. Into ja halu oppia ratkaisevat.

Kokenut leipomotyöntekijä

Etsimme lisäksi leipomollemme kokenutta leipomotyöntekijää, joka kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työhön, sekä esihenkilönä toimimiseen.

Työnkuva koostuu mm. taikinan tekemisestä, koneiden käytöstä, kahvileipien valmistamisesta, tuotteiden pakkaamisesta, lähettämötyöstä sekä muista leipomon yleisistä työtehtävistä.

Toivomme, että olet energinen, innostut tekemisen meiningistä, tykkäät tehdä töitä käsilläsi ja koet merkitykselliseksi saada vastuuta työtehtävässäsi. Hyvästä fyysisestä kunnosta ei myöskään ole haittaa. Leipomotyö on fyysistä, sillä sitä tehdään pitkälti käsityönä ja seisaaltaan. Työ on kokoaikainen, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa, päivä- ja yövuorossa, maanantaista perjantaihin.

Työkaveriksesi saat 10–15 leipomon työntekijää, jotka opastavat sinut työtehtäviin ja talon tavoille. Tarjoamme mukavan työympäristön, leppoisat työkaverit sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. Meille on tärkeää, että työ tuntuu tekijälleen merkitykselliseltä.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Työsopimuksessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävistä saat soittamalla numeroon 044 733 1285 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juho.merilainen@merilaisenleipomo.fi / johanna.merilainen@merilaisenleipomo.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen leipuritoihin@gmail.com.

Meriläisen Leipomo – Juurevasti vuodesta 1946

Meriläisen leipää on leivottu vuodesta 1946. Historiamme juontaakin juurensa torimyyntiin, joka on erottamaton osa perimäämme. Ehkä siksi leipä maistuukin meistä parhaalta tuoreena, vielä lähes lämpöisenä! Leipomotoiminnan jatkuessa kolmannessa polvessa leivomme edelleen perinteisillä resepteillä ja kotimaisista raaka-aineista – paikallisia leipäperinteitä kunnioittaen.