Tule meille leipomaan! – Etsimme leipomotyöntekijöitä

Meriläisen Leipomo etsii lisää auttavia käsipareja leipomolleen Oulun Maikkulaan. Liity pullantuoksuiseen joukkoomme!

Tällä hetkellä meillä on tarvetta tekijöille seuraaviin tehtäviin:

Kokenut leipuri

Etsimme  leipomollemme kokenutta leipuria, joka kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työhön, sekä esihenkilönä toimimiseen.

Työnkuva koostuu mm. taikinan tekemisestä, koneiden käytöstä, paistamisesta, kahvileipien valmistamisesta, tuotteiden pakkaamisesta, lähettämötyöstä sekä muista leipomon yleisistä työtehtävistä.

Toivomme, että olet energinen, innostut tekemisen meiningistä, tykkäät tehdä töitä käsilläsi ja koet merkitykselliseksi saada vastuuta työtehtävässäsi. Hyvästä fyysisestä kunnosta ei myöskään ole haittaa. Leipomotyö on fyysistä, sillä sitä tehdään pitkälti käsityönä ja seisaaltaan. Työ on kokoaikainen, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa, päivä- ja yövuorossa. Olethan valmis työskentelemään myös lauantaisin.

Työkaveriksesi saat 10–15 leipomon työntekijää, jotka opastavat sinut työtehtäviin ja talon tavoille. Tarjoamme mukavan työympäristön, leppoisat työkaverit sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. Meille on tärkeää, että työ tuntuu tekijälleen merkitykselliseltä.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Työsopimuksessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus SEL/tes. Paikka täytetään heti sopivan  henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä saat soittamalla numeroon 044 733 1285 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juho.merilainen@merilaisenleipomo.fi / johanna.merilainen@merilaisenleipomo.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen johanna.merilainen@merilaisenleipomo.fi.

 

 

Meriläisen Leipomo – Juurevasti vuodesta 1946

Meriläisen leipää on leivottu vuodesta 1946. Historiamme juontaakin juurensa torimyyntiin, joka on erottamaton osa perimäämme. Ehkä siksi leipä maistuukin meistä parhaalta tuoreena, vielä lähes lämpöisenä! Leipomotoiminnan jatkuessa kolmannessa polvessa leivomme edelleen perinteisillä resepteillä ja kotimaisista raaka-aineista – paikallisia leipäperinteitä kunnioittaen.

 

 

Vanhemmat uutiset